So.. awak ada di page ini kerana awak sedang mencari peluang untuk membina bisnes bersama Syaza. To which menjadi downline kepada Syaza di dalam network business yang Syaza sedang jalankan sekarang ini. Selamat datang Syaza ucapkan! **poofpooffletupkanbungaapi* Sebelum kita bekerjasama, eloklah kiranya Syaza bercerita serba sedikit mengenai company yang Syaza sedang berada dalamnya ini. Kenapa […]

Bekerja dengan Syaza

So.. awak ada di page ini kerana awak sedang mencari peluang untuk membina bisnes bersama Syaza. To which menjadi downline kepada Syaza di dalam network business yang Syaza sedang jalankan sekarang ini. Selamat datang Syaza ucapkan! **poofpooffletupkanbungaapi*

Sebelum kita bekerjasama, eloklah kiranya Syaza bercerita serba sedikit mengenai company yang Syaza sedang berada dalamnya ini. Kenapa Syaza suka buat bisnes yang Syaza buat sekarang ini? 👇🏻

✅ Produk berkualiti.

Even kalau tak berniaga pun, Syaza akan consume sendiri produk ini. Sebenarnya secara fakta ialah memang Syaza bermula sebagai seorang consumer biasa sahaja yang berpuas hati. 

✅ Pelan pampasan yang adil saksama.

Sorry, sistem piramid tidak dibenarkan di sini. Syaza suka dengan bisnes ini kerana ianya tidak menindas dan sangat adil. Konsepnya mudah – awak berusaha, awak yang dapat.

✅ Support group yang awesome.

Apabila melakukan sesuatu bisnes, amat perlu untuk kita duduk dalam circle yang saling menyokong antara satu sama lain. Syaza sangat suka dengan circle bisnes Syaza yang bukan sahaja mengingatkan sentiasa tentang bisnes tetapi overall sampai kepada bab akhirat! #teamnakmasuksyurga

✅ Zero modal.

Bisnes ini Syaza bermula tanpa sebarang modal sebab memang tak perlu keluarkan modal atau beli stok pun. Mula dengan apa yang ada je. 

✅ Peluang kebebasan kewangan.

Kenapa awak nak buat bisnes? Adakah kerana mengisi masa lapang….. to which Syaza yakin memang taklah kan~ *hukhuk* Awak buat bisnes mesti kerana awak dah nampak yang kebebasan kewangan itu antara impian yang awak nak [sama ada awak sedar atau tidak]. So bisnes ini menjamin memberi pulangan kebebasan kewangan and again, man jadda wa jadda – siapa berusaha dia pasti dapat

✅ Produk High Demand

Permintaan untuk produk yang Syaza jual sekarang ini sentiasa dalam high demand. Kenapa penting point ini? Supaya awak takde la pening simpan stok bawah katil. High demand bermaksud permintaan pelanggan sangat tinggi. Sentiasa di cari.

✅ Marketing Online 100%

Team Syaza memang guna 100% online marketing je and kalau awak nak tahu bukan semua produk tau sesuai dipasarkan secara online. Exceptional untuk produk yang Syaza niagakan sekarang ini. Mudah, awak duduk dari rumah pun boleh sukses jalankan bisnes ni!

Syaza tak pasti sama ada ciri di atas perlu untuk awak atau tidak tetapi apa yang Syaza pasti ciri di atas perlu untuk awak tahu SEBELUM awak decide nak bekerjasama dengan Syaza dalam bisnes ini.

Sejujurnya Syaza tak nak membuang masa awak sebab Syaza tahu awak mesti ada banyak lagi kerja nak buat. Begitu juga Syaza. Masa itu emas. Terlalu berharga setiap saat dan minit.

Oleh itu Syaza senaraikan ciri-ciri downline yang Syaza suka untuk bekerjasama:

😍 Yang tidak suka memberi alasan.

Siapa nak berjaya? Awak kan. So.. Syaza suka bekerja dengan awak yang tidak suka memberi alasan tetapi suka mencari peluang demi peluang bagi belajar setiap hari.

😍 Memiliki impian.

Tak perlu besar pun impian tu. Cukup sekadar ada. Adakah awak mempunyai impian yang awak simpan jauh dalam lubuk hati awak? Atau.. awak ada impian yang awak suka bercerita kepada orang lain? Tak kisahlah yang mana. Pastinya Syaza suka bekerja dengan awak yang ada impian. Sebab impian itu bukti bahawa awak memiliki hala tuju ke arah sesuatu [destinasi].

😍 Bersedia untuk belajar.

Syaza mencari downline yang sentiasa bersedia untuk belajar upgrade skill, ilmu dari masa ke semasa.

😍 Berdikari dan proaktif.

Awak boleh berdikari dengan sendiri di masa yang tertentu. 

So.. adakah awak memiliki ciri di atas DAN suka dengan ciri bisnes yang Syaza highlight kan di atas? 

JIKA YA >> Klik

Hanya klik jika awak ada ciri-ciri di atas sahaja.

You cannot copy content of this page